Cine suntem și ce facem?

Am intrat în lumea webhosting-ului în 2008. Ceva mai târziu, în 2010, am înregistrat ibithosting.com, iar în 2013 am înființat IBit Solutions SRL și am pornit la drum cu un portofoliu existent de clienți, mare parte din ei și prietenii noștri. Cei mai mulți dintre ei ne sunt alături și azi.
În 2019 IBit Solutions devine partener autorizat RoTLD pentru înregistrare domenii .ro.

Am fost tot timpul adepții lucrului bine făcut, indiferent de unde. Fie că e o cafeanea din București, fie că vorbim despre un birou virtual.

Data Center

Suntem colocați în centrul de date INES din București.

Ne place cu DELL

Suntem fani DELL. Sute de zile de uptime and counting!

Data center:

Pe ce ne concentrăm

Avem 3 piloni de bază pe care construim și aplicăm totul. Fiecare serviciu este gândit astfel încât să îndeplinească, simultan, cele 3 valori:

Calitate

Nu facem rabat la calitate. Credem cu tărie că menținerea unui nivel ridicat de calitate reprezintă o investiție pe termen lung.

Performanță

Folosim servere performante, exclusiv DELL, în combinație cu o infrastructură pe măsură. Asigurăm astfel servicii rapide, la standarde actuale.

Uptime

Primii doi piloni contribuie esențial la consolidarea celui de-al treilea. Garantăm un uptime de 99.9% dar ne mândrim cu 100% de cele mai multe ori. Disponibil public aici.