Securitate E-mail, creată pentru tine

Recâștiga controlul asupra Inbox-ului tău

Filtru Email Incoming

Protejează-ți afacerea

Elimină email-urile ce conțin Spam și Viruși înainte să ajungă în Inbox-ul tău

De la 1,95€/lună/domeniu
Mai multe Comandă

Filtru Email Outgoing

Protejează-ți reputația

Previne trimiterea mesajelor ce conțin Spam și Viruși de pe domeniul tău

De la 1,95€/lună/domeniu
Mai multe Comandă

Arhivare Email

Backup și Compliance

Asigura integritatea datelor pentru a rămâne în conformitate cu cerințele legale

De la 6,40€/lună/domeniu
Mai multe Comandă
În colaborare cu

Blochează până la 100% din viruși, malware și spam înainte de a ajunge vreodată în căsuța ta de e-mail

Filtrarea mesajelor primite îți aduce beneficii...

Protecție deplină Inbox la costuri reduse
Filtrare extrem de precisă
Configurare rapidă
Asigură continuitatea fluxului de mesaje primite
Opțiuni de raportare și căutare multiple
Interfață User Friendly ce-ți permite control total asupra email-urilor tale
Crește productivitatea angajaților
Compatibil cu orice serviciu de Email

De ce să optezi pentru Filtrul Email Incoming?

Filtrul Email Incoming filtrează toate mesajele primite și elimină spam-ul și virușii înainte ca aceste amenințări să ajungă în rețeaua ta, cu o acuratețe de aproape 100%. Panoul de control extins îți permite să rămâi in control total. Mai mult, în caz că serverul de email este temporar offline, mesajele tale vor rămâne în coada de așteptare. Mesajele din coadă pot fi accesate, citite și trimise din interfața web asigurându-ți continuitatea comunicării!

De ce ai nevoie de un filtru profesional AntiSpam Incoming?

Dacă Inbox-ul tău este aglomerat cu mesaje nesolicitate, de tip spam, în fiecare zi, acesta e un semn că ai nevoie de un filtru profesional AntiSpam. Activează-ți protecție totală pentru Inbox-ul tău și ia-ți adio de la spam, viruși și amenințări malware!

Cum funcționează

Odată ce domeniul tău este creat (automat) în platforma Incoming Filter, și filtrarea este activată, email-urile vor trece prin cloud-ul SpamExperts. Mesajele primite sunt atent analizate și scanate în timp real. Nu sunt necesare niciun training sau configurare suplimentară ca totul să funcționeze implicit. Orice mesaj categorisit ca spam este mutat în carantină, iar mesajele non-spam sunt trimise către Inbox-ul tău. Carantina poate fi inspectată din panoul de control SpamPanel, prin raportări automate pe email, sau chiar direct din clientul de email! Nu mai irosești timp gestionând spam-ul, ci iți concentrezi resursele pe task-urile zilnice specifice afacerii tale.

Filtrarea mesajelor trimise îți aduce beneficii...

Fără blacklisting
Protejează reputația imaginii tale și a sistemelor IT
Evită costurile aferente delistării
Asigură continuitatea fluxului de mesaje trimise
Crește productivitatea angajaților
Îmbunătățește gestionarea abuzurilor

Ce este Filtrul Email Outgoing?

Filtrul Email Outgoing este vital pentru reputația domeniului tău și te asigură că mesajele tale ajung la destinație în toate condițiile. Această soluție profesională va bloca mesajele de tip spam și pe cele care conțin viruși înainte de a fi trimise spre destinație, evitând astfel listarea IP-ului tău pe un blacklist. Mai mult, filtrul SpamExperts îți pune la dispoziție rapoarte și funcționalități care să te ajute să identifici conturile compromise și să blochezi sursa spam-ului.

De ce ai nevoie de el?

Domeniul tău a trimis spam fără ca tu să știi? Ca urmare a exploatării de bug-uri se întâmplă frecvent ca un script/cont compromis să trimită mesaje de tip spam sau malware fără ca tu să afli, decât atunci când e deja prea târziu! Așadar, este esențial să investești într-o soluție profesională de filtrare Email Outgoing. Menține-ți reputația bună a afacerii tale, oprește și identifică spam-ul încă de la sursă și evită listarea în blacklist-uri, astfel încât mesajele tale să ajungă la destinație.

Arhivarea mesajelor îți aduce beneficii...

Include filtrele AntiSpam Incoming & Outgoing!
Nu mai pierzi niciodată niciun email!
Arhivare conform cu cerințele legale
Îmbunătățește performanța sistemelor IT
Interfață de gestionare user friendly
Suport jurnalizare, ușor de recuperat și retrimis un email
Arhivă comprimată, criptată și sigură

Arhivare Email

Arhivarea email-urilor prezervă și protejează toate mesajele email inbound și outbound pentru a putea fi accesate oricând pe viitor. Este o modalitate excelentă prin care poți recupera email-uri pierdute sau șterse accidental, răspunde rapid unui audit, securiza proprietatea intelectuală din mesaje și atașamente.

De ce ai nevoie de asta

Ai căutat vreodată un email de anul trecut însă nu ai reușit să-l mai găsești și ai pierdut detalii importante din cauza asta? Poți preveni asta cu o solutie profesională de Email Archiving. Arhivarea email-urilor este o funcționalitate esențială pentru a prezerva o copie sigură a tuturor mesajelor tale.

În același timp, când schimburile de email au căpătat însemnătate juridică și legală, procedura de email compliance a devenit un aspect prioritar pentru companii. Astfel, în anumite industrii este obligatoriu să se păstreze o copie sigură a tuturor mesajelor email.

Abonează-te și activează

Alege produsOpțiuni adiționale1,95€/lună 6,40€/lună 1,95€/lună 6,40€/lună 3,90€/lună 8,35€/lună

Întrebări frecvente

Cum funcționează?

Email-ul este redirecționat via serverele smart și self-learning SpamExperts care vor detecta și bloca spam-ul înainte să ajungă la tine.


Cât de precisă este filtrarea?

Datorită procesării a milioane de mesaje zilnic, filtrele noastre de email au o rată de acuratețe de aproape 100%.

Pot recupera mesajele blocate?

Da, panoul de control extins, cu funcție avansată de căutare, carantină, și multe alte funcționalități îți permit să verifici statusul fiecărui email care a trecut prin sistem.


Cât durează procesul de setup?

Setup-ul este rapid, automat și va activa protecția în câteva minute.

Ce este Email Archiving?

Email-ul este foarte important în ziua de azi, iar arhiva stocată securizat îți va oferi încredere sporită și stare de spirit liniștită.


Cât pot stoca în arhivă?

Serviciul de Arhivare include implicit 10GB de stocare email-uri comprimate/domeniu. Dacă ai nevoie de mai mult spațiu, se pot adăuga licențe adiționale a câte 10GB.

Powered by WHMCompleteSolution